Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДП «НАІС» розпочинає постачання спеціальних бланків нотаріальних документів з оновленим дизайном

04 лютого 2022, 08:56

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» розпочинає постачання спеціальних бланків нотаріальних документів з оновленим дизайном. Нові бланки запроваджуються на виконання Постанови КМУ від 09.12.2021 № 1290 «Деякі питання використання спеціальних бланків нотаріальних документів» та за результатом укладання договору з новим виробником — ДП  «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів».

Відвантаження таких бланків розпочнеться з 4 лютого 2022 року. Варто підкреслити, що за результатами переговорів та досягнутих домовленостей, вдалося  залишити ціну бланків для їх постачання без змін, на рівні 15,96 гривень з урахуванням ПДВ.

ДП «НАІС» також внесло зміни до договорів постачання бланків для державних нотаріальних контор/державних нотаріальних архівів, а також приватних нотаріусів, та оновлено ряд їх положень.

Звертаємо увагу, що умовами оновлених редакцій договорів постачання бланків змінено кратність замовлення бланків, зокрема, партіями, кратними 100 примірникам (100, 200 тощо). 

Договори постачання в новій редакції розміщені на сайті ДП «НАІС» та є доступними для ознайомлення з їх положеннями в рубриках «Спеціальні бланки», а також «Реєстри» (розділ «Форми договорів», категорія «Нотаріат»).

Бланк нотаріальних документів:

 

Державне підприємство "Національні інформаційні системи"