Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем адвокатури!

19 грудня 2021, 10:54

Шановні колеги адвокати, прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

У правовому полі адвокатура разом із судовою гілкою влади та органами прокуратури складають єдиний трикутник, без якого неможливо відновити справедливість та законність.

Зазвичай саме адвокат першим реагує на порушення прав чи свобод громадян. Адже коли людям потрібна допомога, вони шукають адвоката, або лікаря.

Адвокатське покликання захищати, крім глибоких знань та інтелектуальної концентрації потребує виваженості та гострої інтуїції. Ця професія престижна та надзвичайно важлива для всього суспільства.

За роки незалежності адвокатура в Україні утвердилася як потужна інституція, що об’єднує авторитетних професіоналів.  Завдяки створенню  у 2012 році єдиної професійної незалежної самоврядної організації – Національної асоціації адвокатів України з’явилося  надійне підґрунтя для подальшого розвитку адвокатури та консолідації адвокатів.

Впевнені, що ваша висока професійність та відданість адвокатській справі, етичні цінності й надалі сприятимуть утвердженню принципу верховенства права в нашій державі, посиленню захисту прав і свобод громадян.

Бажаємо кожному невичерпної енергії, професійного зростання, розсудливості та холодного серця у прийнятті рішеннь. Нехай ваша діяльність увінчується перемогами, що складуть основу бездоганної репутації.  

Міцного здоров’я вам, мудрості й витримки у відстоюванні справедливості, успіхів у кожній справі!

Зі святом!