Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15-й в області та 590-й в Україні: під захист Служби судової охорони перейшов Нововолинський міський суд Волинської області

13 грудня 2021, 11:00

10 грудня 2021 року під охорону Служби судової охорони перейшов Нововолинський міський суд Волинської області.

Під час церемонії взяття судової установи під охорону начальник Територіального управління Служби у Волинській області полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва акцентував увагу співробітників Служби на пильності та відповідальності при несенні служби, ввічливому та уважному ставленні до відвідувачів і працівників суду, а також нагадав їм про необхідність дотримання карантинних правил у період пандемії.

Судових охоронців та колектив судової установи з початком співпраці привітали начальник Територіального управління Державної судової адміністрації в Волинській області Наталія Коцирій та голова Нововолинського міського суду Орися Ференс-Піжук.

Нововолинський міський суд Волинської області став п’ятнадцятим органом системи правосуддя Волинської області, який знаходиться під охороною Служби судової охорони. А загалом під захистом Служби перебувають 590 органів та установ судової влади України.

Служба судової охорони