Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розівський районний суд Запорізької області повідомляє про тимчасове припинення направлення кореспонденції через відсутність марок

08 червня 2021, 13:00

Розівський районний суд Запорізької області повідомляє про тимчасове припинення направлення поштової кореспонденції організаціям та громадянам у зв’язку із відсутністю знаків поштової оплати (марок).

З метою дотримання вимог процесуального закону та продовження здійснення судочинства, Розівський районний суд Запорізької області просить учасників судових процесів з розумінням поставитись до ситуації, що склалась, та: 

- при поданні документів подавати заповнену заяву про надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону, та/або електронну адресу;

- для отримання інформації про дату судового розгляду використовувати сайт суду розділ «Громадянам» підрозділ «Список справ призначених до розгляду»

Звертаємо увагу сторін та їх представників, що відповідно до абзацу 2 ч. 6 ст. 128 Цивільного процесуального кодексу України, стороні чи її представникові за їхньою згодою можуть бути видані судові повістки для вручення відповідним учасникам судового процесу. Судова повістка може бути вручена безпосередньо в суді, а у разі відкладення розгляду справи про дату, час і місце наступного засідання може бути повідомлено під розписку.

У разі, якщо Ви виявили бажання скористатися вказаною нормою Закону, з приводу отримання судових повісток для їх вручення учасникам судових процесів звертайтеся до секретарів судового засідання суддів, в провадженні яких перебуває Ваша справа.

Наголошуємо, що на офіційному сайті Розівського районного суду Запорізької області в Розділі: «Громадянам» підрозділі «Виклик учасників процесу до суду» ,судом опубліковуються оголошення про виклик до суду учасників судових процесів місце проживання/перебування або місце роботи яких невідомо, а також повідомлення про розгляд справ. 

На сайті Судової влади у розділі «Громадянам» - «Оголошення про виклик особи зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якої невідоме», ви також маєте можливість отримати інформацію щодо опублікованих оголошень про виклик до суду у справах, які перебувають на розгляді в судах України.

Розівський районний суд Запорізької області