Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні шість установ системи правосуддя перейшли під охорону Служби судової охорони

19 листопада 2020, 17:51

Сьогодні, 19 листопада, одразу шість установ системи судової влади держави перейшли під охорону Служби судової охорони.

В Донецькій області відтепер охоронятимуться Службою судової охорони Жовтневий районний суд та Орджонікідзевський районний суд, що знаходяться у Маріуполі. Загалом вже 26 установ системи правосуддя на Донеччині перебувають під охороною Служби.

На Тернопільщині Чортківський районний суд перейшов під охорону Служби. Це п’ятнадцята установа судової влади області, що перейшла під охорону Служби.

У Полтавській області під охорону Служби перейшли дві судові установи: Лубенський міськрайонний суд та Миргородський міськрайонний суд.

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області сьогоднні прийняли під охорону Звенигородський районний суд Черкаської області і це рівно половина усіх судових установ області, які знаходяться під захистом Служби.

 

Усього під охороною Служби судової охорони вже перебувають 429 установи судової влади України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах системи правосуддя на службу заступає понад 1272 судових охоронців.

 

 

Служба судової охорони