Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося чергове засідання ради суддів господарських судів

14 квітня 2014, 15:25

11 квітня 2014 року у Вищому господарському суді України відбулося чергове засідання Ради суддів господарських судів України. На засіданні було прийнято рішення № 299 щодо схвалення Рекомендацій про порядок призначення на посаду голови місцевого господарського суду, його заступника, голови апеляційного господарського суду, його заступників, секретарів палат апеляційного господарського суду, Голови Вищого господарського суду України, його заступників та секретарів палат.

З текстом рішення та Рекомендаціями можна ознайомитись на сайті Вищого господарського суду України.

Рішення № 299 щодо схвалення Рекомендацій про порядок призначення на посаду голови місцевого господарського суду, його заступника, голови апеляційного господарського суду, його заступників, секретарів палат апеляційного господарського суду, Голови Вищого господарського суду України, його заступників та секретарів палат.

 Рекомендаціі про порядок призначення на посаду голови місцевого господарського суду, його заступника, голови апеляційного господарського суду, його заступників, секретарів палат апеляційного господарського суду, голови Вищого господарського суду України, його заступників та секретарів палат.