Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спілкування між співробітникам закінчилось з’ясуванням відносин у суді

20 березня 2018, 09:22

            Ізюмським міськрайонним судом Харківської області  визнано винним гр. З у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.173 КУпАП. «Дрібне хуліганство»

            Хуліганство це один з не­безпечних і поширених злочинів проти громадського порядку. Крім цього, хуліганство часто завдає шкоди особистим інтересам людей, їх здоров'ю, власності, навколишньому середовищу.

            На початку березня, знаходячись на своєму робочому місті, гр. З почав ображати свого співробітника гр.В. Конфлікт стався в присутності інших співробітників підприємства з причини того, що потерпілий В. відмовлявся виконувати свої функціональні обов’язки. В ході конфлікту сторони виражалися на адресу один одного грубою нецензурною лайкою. Громадянин З. наніс тілесні ушкодження гр.В.

             Від відкриття кримінального правопорушення, та проведення досудової перевірки потерпілий В. відмовився. Громадянин З. свою провину у вчиненому правопорушенні  визнав частково, пояснив, що почав тільки «тягати» потерпілого за верхній одяг аби той не ухилявся від виконання своєї роботи.

            Враховуючи характер вчиненого правопорушення, ступінь вини правопорушника, відношення до скоєного, суд визнав винним гр.З у скоєнні правопорушення та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді виправних робіт строком на 2 (два) місяці з відрахуванням двадцяти процентів заробітку на користь держави.

 

За повідомленням прес-служби суду