Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя 7ААС Тетяна Драчук взяла участь у VI науково-практичній конференції «Сучасні виклики та актуальні проблеми судової реформи в Україні»

21 жовтня 2022, 17:01

Сьогодні, 21 жовтня 2022 року, заступник Голови 7ААС Тетяна Драчук взяла участь у VI науково-практичній конференції «Сучасні виклики та актуальні проблеми судової реформи в Україні».

Суддя 7 ААС мала нагоду привітати учасників на початку заходу. «У час непростих викликів сьогодення нам потрібно показати єдність і у державотворчих процесах, адже міцним фундаментом демократичного суспільства є саме досконале судочинство, що є гарантом прав і свобод громадян у державі. Найбільш актуальними для обговорення є реформа системи судоустрою та органів суддівського врядування, а також реформа конституційного судочинства, що є основною умовою для членства України в Європейському Союзі, адже слушні думки та дієві механізми у цьому напрямку наближатимуть нашу країну на шляху європейського становлення», - зауважила Тетяна Драчук.

Учасники заходу мають на меті детально обговорити усі аспекти реформування судової влади, які допоможуть вивести судову реформу на якісно новий рівень.

Організатором щорічної фахової дискусії для суддів та науковців є Чернівецький національний університет ім. Ю Федьковича.

7ААС вже вкотре стає учасником конференції, минулоріч Голова 7ААС Віталій Кузьмишин був спікером з теми «Судова реформа в контексті розвитку соціальної держави».

Сьомий апеляційний адміністративний суд