Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України провів робочу зустріч із керівником Проекту «Україна: справедливе правосуддя»

29 березня 2012, 18:21

    29 березня 2012 року Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк провів робочу зустріч з керівником Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» Девідом М. Воном. Мета зустрічі -  обговорення низки питань, що потребують тривалої налагодженої  співпраці обох сторін.
    У робочій зустрічі також взяли участь: менеджери Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» Сергій Сученко, Томас Вертелецький, генеральний директор ДП «Інформаційні судові системи» Леонід Богданов, радник Голови ДСА України Юрій Забара, представники Державної судової адміністрації України.
Під час зустрічі обговорено ініціативу Державної судової адміністрації України проведення ряду заходів у рамках святкування десятої річниці ДСА України. Зокрема, проведення у вересні поточного року міжнародної конференції.
Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк подякував Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» за підтримку заходів та починань ДСА України і наголосив на потребі подальшої співпраці з Проектом заради позитивного результату. Руслан Кирилюк зауважив, що ДСА України має на меті об’єднати усі програмні продукти, котрими користується судова система, в одну загальну програму «Судова аналітика». Це дозволить здійснити спрощений та більш ефективний доступ до інформації, а також сприятиме якісному узагальненню аналітичних даних у відповідних напрямках.
Керівник Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: справедливе правосуддя» Девід М. Вон висловив подяку Руслану Кирилюку та його команді за плідну співпрацю та наголосив, що Державна судова адміністрація України і надалі залишиться надійним та перспективним партнером Проекту.
Також на зустрічі було розглянуто питання автоматизації, фінансування, оцінки діяльності судів, навантаження на суддів, взаємодії судів та громадськості, відкриття прес-центру судової влади та розробки концепції комунікаційної стратегії в судах.