Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Член ВРП Лариса Швецова вдруге поспіль увійшла до рейтингу Ukrainian Women in Law

15 липня 2021, 15:38

Член Вищої ради правосуддя Лариса Швецова стала однією із переможниць рейтингу жінок-лідерок в номінації «Успішні юристки: політикині, судді, держслужбовиці, науковиці» у дослідженні Ukrainian Women in Law 2021, проведеному редакцією «Юридичної газети».

До вказаного рейтингу Лариса Швецова також була включена і у 2020 році.

«Мені дуже приємно, що другий рік поспіль мене визнають однією із жінок-лідерів нашої країни. Рада бути серед таких чарівних та професійних юристок», – зазначила Лариса Швецова.

Ukrainian Women in Law визначає роль у вітчизняному юридичному бізнесі жінок, які своєю професійною, соціальною, громадською діяльністю системно впливають на розвиток ринку, формують основні тенденції тих чи інших практик у певних сферах права, роблять значний внесок у динамічне зростання не лише професійної сфери, але й громадянського та суспільно-політичного життя країни, підтримують суспільно важливі для юридичного ринку проєкти.

Метою цьогорічних досліджень є виклики, з якими стикаються жінки під час кар’єрного зростання, програми розвитку жіночого лідерства та спеціальні умови у юридичних компаніях для поєднання кар’єри та сім’ї.

Вища рада правосуддя