Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний центр Служби судової охорони пройшов акредитацію та атестацію Міністерства освіти і науки України

02 липня 2021, 11:25

Навчальний центр Служби судової охорони успішно пройшов акредитацію та атестацію Міністерства освіти і науки України та отримав відповідні сертифікат і свідоцтво.

Наказ Міністерства освіти і науки України про затвердження даного рішення Акредитаційної комісії було видано 30 червня 2021 року.

Акредитацію та атестацію для здійснення підготовки кваліфікованих кадрів для потреб Служби за спеціальностями “Охоронець” та “Охоронник” Навчальному центру Служби судової охорони видано на 10 років.

Нагадаємо, що менше ніж за рік свого існування Навчальний центр Служби судової охорони у Вінниці провів десять випусків підготовлених судових охоронців.

Довідково: Навчальний центр є структурним підрозділом Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області й забезпечує підготовку кваліфікованих кадрів для потреб Служби, їх перепідготовку та підвищення кваліфікації.

Первинна професійна підготовка для співробітників Служби судової охорони в Навчальному центрі триває близько двох місяців, і після успішного складання державної атестації слухачі отримують свідоцтва державного зразка про присвоєння кваліфікацій “Охоронець” та “Охоронник”.

В основу створення Навчального центру Служби судової охорони покладено досвід функціонування подібних навчальних закладів провідних країн світу, зокрема, діяльність центру підготовки італійських карабінерів у місті Ліворно. Новостворений центр є освітньою установою сучасного типу. Тут викладають і діляться своїм досвідом найкращі співробітники Служби судової охорони. 

Служба судової охорони