Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще дві судові установи на Слобожанщині та Одещині перейшли під захист Служби судової охорони

24 травня 2021, 17:18

Сьогодні, 24 травня, на Харківщині та Одещині по одній судовій установі перейшли під захист Служби судової охорони.

На Слобожанщині двадцять дев’ятим органом системи правосуддя області, що перебуває під охороною співробітників Служби судової охорони, став Богодухівський районний суд Харківській області.

Начальник Територіального управління Служби у Харківській області полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко представив колективові судової установи своїх підлеглих, які забезпечуватимуть громадський порядок та безпеку в суді.

"До кінця року ми плануємо взяти під свій захист ще 18 установ. Наше головне завдання лишається незмінним: забезпечення надійної охорони та підтримання громадського порядку в усіх судових установах області, - зазначив полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко.

Також на Одещині під охорону співробітників Служби перейшов Овідіопольський районний суд Одеської області.

Заступник начальника (зі служби) Територіального управління Служби у Одеській області полковник Служби судової охорони Дмитро Батістік представив голові та колективові суду співробітників, які щоденно опікуватимуться питаннями підтримання громадського порядку та безпеки в судовій установі. Він також підкреслив, що головним завданням судових охоронців є забезпечення безпеки суддів, працівників судових установ та всіх учасників судових процесів.

Наразі під охороною Служби перебувають 513 органів та установ системи правосуддя держави.

Служба судової охорони