flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага: оголошення конкурсу на вакантну посаду

25 вересня 2013, 09:32

                    Сумський районний суд Сумської області оголошує конкурс на заміщення тимчасової вакантної посади  державного службовця  –  старшого секретаря суду.

            До участі в конкурсі на заміщення вакантної посади  старшого секретаря суду запрошуються особи, які мають  вищу освіту за спеціальністю  «Правознавство» або  «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, стаж роботи на державній службі в судових органах України не менше 2 років або загальний  стаж  роботи за фахом не менше  3 років.

                   Перелік документів, що подаються: заява; особова картка  П-2ДС; автобіографія; копія паспорту; копія диплому з додатками; копія трудової книжки, завірена за місцем роботи; копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру; декларація про майновий стан і доходи за 2012 рік ( відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»); медична довідка про стан здоров'я  ( форма 133/о); 2 фотокартки розміром 4 х 6 см.

            Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та  умов оплати праці, переліку питань для перевірки знань законодавства можна  отримати у Сумському районному суді Сумської області.

 

               Документи  приймаються протягом 30 календарних днів  із дня опублікування оголошення за адресою:  м. Суми, вул. Академічна, 13 каб. № 103. Телефони для довідок: 600-771, 600-772