flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу відносно жінки, яка у стані алкогольного сп’яніння нанесла ножове поранення своєму співмешканцю, від якого чоловік помер, призначено до судового розгляду

10 січня 2019, 14:49

Ухвалою суду від 09 січня 2019 року  кримінальне провадження відносно жінки -  мешканки с. Липняк Сумського району, громадянки С., яка у стані алкогольного сп’яніння нанесла ножове поранення своєму співмешканцю, від якого чоловік помер призначено до судового розгляду на 10-00 годину 17 січня 2019 року. Дії обвинуваченої кваліфіковано за ч. 2 ст.121 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть  потерпілого) КК України.

Справі присвоєно єдиний унікальний номер 587/2961/18

Головуючий суддя – Дашутін І.В.

Інформаційно:  обвинувачена,  раніше будучи  судимою за вчинення  кримінального правопорушення  проти життя та здоров'я особи, на шлях виправлення не стала та вчинила умисне тяжке кримінальне правопорушення  при наступних обставинах.

Так, 15 жовтня 2018 року, громадянка С., знаходячись за  місцем свого мешкання, за адресою: Сумська область, Сумський район с. Липняк, перебуваючи у приміщенні однієї з кімнат будинку, разом зі співмешканцем – громадянином К., матір'ю співмешканця – громадянкою К. та іншими особами розпивали спиртні нарої. Залишившись у кімнаті вдвох та перебуваючи  у стані  алкогольного сп'яніння, громадянин К. почав ображати свою співмешканку,  у результаті  чого між ними виникла  словесна сварка. При цьому, продовжуючи  висловлювати образи, громадянин К., наблизився до обвинуваченої та підняв праву руку над її обличчям, намагаючись нанести їй удар. Діючи умисно з метою заподіяння  останньому  тілесних ушкоджень, громадянка С. вирішила  спричинити йому ножем тілесні ушкодження. Реалізуючи свій злочинний намір, спрямований на спричинення  тілесних ушкоджень громадянину К., діючи умисно та  цілеспрямовано, громадянка С. нанесла один проникаючий удар ножем зверху вниз в праву частину грудної клітини громадянину К. Після отриманного ножового поранення  останній помер за місцем мешкання.