Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Комісія з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя схвалила типові вимоги до професійної компетентності державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя

06 грудня 2017, 12:27

4 грудня 2017 року відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

Участь у засіданні взяли голова Комісії Тетяна Малашенкова, члени Комісії Володимир Комков, Євген Мєзєнцев, Валерій Суховий, Тарас Лукаш, Сергій Прилипко, а також Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк.

Доповідач – голова Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Тетяна Малашенкова подала на розгляд присутнім проект типових вимог до професійної компетентності державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя. Член Комісії Євген Мєзєнцев вніс доповнення до поданого проекту.

Після детального обговорення проекту та врахування внесених доповнень вирішили ухвалити поданий проект із запропонованими доповненнями.

Також члени Комісії заслухали інформацію Тетяни Малашенкової про звернення Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка до Вищої ради правосуддя щодо необхідності оголошення конкурсу на вакантні посади державної служби категорії «А» в Державній судовій адміністрації України (першого заступника та заступника Голови ДСАУ).

Комісія одноголосно вирішила взяти до відома звернення Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка до Вищої ради правосуддя про необхідність оголошення конкурсу на зазначені вакантні посади.

 

Прес-центр судової влади України