flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про виконання Гощанським районним судом Рівненської області Закону України «Про доступ до публічної інформації» протягом першого кварталу 2021 року

ІНФОРМАЦІЯ

про виконання Гощанським районним судом Рівненської області
Закону України «Про доступ до публічної інформації»
протягом І кварталу 2021  року

 

         З метою забезпечення прозорості, відкритості та створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації у Гощанському районному суді здійснюється розгляд запитів на інформацію.

        Порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, та інформації, що становить суспільний інтерес визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

        Відповідь на запит на інформацію надається у строк визначений статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

        Протягом першого кварталу 2021  року до Гощанського районного суду Рівненської області надійшло 4 письмових запити на отримання публічної інформації.

        1 запит надійшов на електронну адресу суду від громадян,  ще 3 запити було скеровано ДСА України до суду, як належному розпоряднику інформації .

       Запити надходили з питань отримання:

-  інформації про заробітну плату та інші виплати працівників апарату суду за січень-лютий 2021 року;

-   розпорядку роботи суду;

-  інформації чи надавалося працівникам суду та суддям службове житло, а також чи ведеться квартирний облік, установлення черговості на одержання житлової площі у суді;

-  даних , щодо проведення атестації робочих місць у суді.

         Запити, що надходили були своєчасно зареєстровані в програмі електронного документообігу суду та розглянуті в межах компетенції суду з дотриманням строків, встановлених Законом України «Про доступ до публічної інформації».

           У всіх випадках відповіді були надані в письмовій та електронній формі і направлені запитувачам за допомогою поштового та електронного зв’язку на зазначені ними у запиті адреси.

            У першому кварталі 2021  року задоволено всі усні запити на інформацію по телефону щодо реквізитів рахунків для сплати судового збору, графіку і порядку прийому громадян, результатів розгляду скарг та заяв, видачі копій судових рішень.

         Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» для запитувачів на веб-сайті Гощанського районного суду в рубриці «Інформація для громадян» викладено порядок складання та подання запитів та інформацію, права громадян, перелік відомостей, які належать до інформації з обмеженим доступом, а також відомостей, які не містять ознак публічної інформації.

         В контекстному меню веб-сайту Гощанського районного суду Рівненської області є форма для електронного інформаційного запиту на отримання публічної інформації.

 

 

Виконавець :  О.В. Павлюк