flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про виконання Гощанським районним судом Рівненської області Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 2019 рік

ІНФОРМАЦІЯ

про виконання Гощанським районним судом Рівненської області
Закону України «Про доступ до публічної інформації»
за 2019 рік

 

Протягом 2019 року до Гощанського районного суду Рівненської області надійшло 8 письмових запитів на отримання публічної інформації. З яких 6 запитів скеровано Державною судовою адміністрацією України до суду, як належному розпоряднику інформації.

Питання, порушені у запитах, стосувалися інформації щодо штатної та фактичної чисельності суддів і працівників апарату суду, середнього розміру надбавки за інтенсивність праці, премій, інших надбавок державним службовцям, розміру нарахованої та виплаченої суддівської винагороди, планами безкоштовних заходів для суддів. Крім того, цікавилися інформацією стосовно реєстрації вхідної, вихідної кореспонденції в суді, розгляду суддями справ про адміністративні правопорушення, кількості притягнених осіб до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень та засуджених за корупційні злочини.

Запити, що надходили, були своєчасно зареєстровані в програмі електронного документообігу суду та розглянуті в межах компетенції суду з дотриманням строків, встановлених Законом України «Про доступ до публічної інформації». Один запит було скеровано до територіального управління Державної судової адміністрації України як належному розпоряднику  інформації.

У всіх випадках відповіді були надані в письмовій та електронній формі і направлені запитувачам за допомогою поштового та електронного зв’язку на зазначені ними у запиті адреси.

Протягом 2019 року задоволено всі усні запити на інформацію по телефону щодо реквізитів рахунків для сплати судового збору, графіку і порядку прийому громадян, результатів розгляду скарг та заяв, видачі копій судових рішень.

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» для запитувачів на веб-сайті Гощанського районного суду в рубриці «Інформація для громадян» викладено порядок складання та подання запитів та інформацію, права громадян, перелік відомостей, які належать до інформації з обмеженим доступом, а також відомостей, які не містять ознак публічної інформації.

В контекстному меню веб-сайту Гощанського районного суду Рівненської області є форма для електронного інформаційного запиту на отримання публічної інформації.

 

Виконавець :  Ю.В. Іщенко