flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про виконання Гощанським районним судом Рівненської області Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 2016 рік

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про виконання Гощанським районним судом Рівненської області

Закону України «Про доступ до публічної інформації»

у  2016 році

 

Протягом 2016 року до Гощанського районного суду Рівненської області надійшло 12 письмових запитів на отримання публічної інформації, один з яких надійшов повторно. 

Дев’ять запитів (в тому числі один повторно) надійшли на електронну адресу суду від громадян ,один від Всеукраїнського об’єднання «Автомайдан», один від Громадської організації (кілька запитів було скеровано  ДСА України та ТУДСА в Рівненській області до суду, як належному розпоряднику інформації ) . Один запит надійшов поштою від благодійного фонду.

Питання, порушені у запитах, стосувалися інформації щодо суддів, працівників апарату суду а саме: чисельність суддів, розгляд суддями справ протягом  2014-2015 рр., відсутність суддів на роботі у 2014-2015 р., дотримання суддями вимог ЗУ «Про  відпустки», нагородження та заохочення суддів державними нагородами,статистичної інформації по видатках суду, заробітної плати апарату суду, щодо стажу роботи,рангів державних службовців,присвоєних ступенях вищої освіти працівникам суду,також щодо наявності служби персоналу як структурного підрозділу або посади спеціаліста з питань персоналу.

Всі запити, подані як поштою, так і електронним зв’язком, були своєчасно зареєстровані в програмі електронного документообігу суду та розглянуті в межах компетенції суду з дотриманням строків, встановлених Законом України «Про доступ до публічної інформації».

      В письмовій формі рекомендованими листами із повідомленнями про вручення, а в певних випадках електронною поштою  було надіслано відповіді  на зазначені запити.

Усі відповіді на запити були отримані адресатами та вручені їм особисто під розписку, про що свідчать повідомлення про вручення поштового відправлення.

Впродовж  2016 року задоволено усі усні запити на інформацію по телефону щодо реквізитів рахунків для сплати судового збору, графіку і порядку прийому громадян, результатів розгляду скарг та заяв, видачі копій судових рішень.

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» для запитувачів на веб-сайті Гощанського районного суду в рубриці «Інформація для громадян» викладено порядок складання та подання запитів на інформацію, права громадян, перелік відомостей, які належать до інформації з обмеженим доступом, а також відомостей, які не містять ознак публічної інформації.

В контекстному меню веб-сайту Гощанського районного суду Рівненської області є форма для електронного інформаційного запиту на отримання публічної інформації.