flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про виконання Гощанським районним судом Рівненської області Закону України «Про доступ до публічної інформації» в першому півріччі 2016 році

І Н Ф О Р М А Ц І Я

 

про виконання Гощанським районним судом Рівненської області

Закону України «Про доступ до публічної інформації»

в першому півріччі 2016 році

 

У першому півріччі 2016 року до Гощанського районного суду Рівненської області надійшло три письмових запити на отримання публічної інформації, один з яких надійшов повторно. 

Два запити (в тому числі один повторно) надійшли на електронну адресу суду від громадянина. Третій запит надійшов поштою від благодійного фонду.

Питання, порушені у запитах, стосувалися інформації щодо суддів, а саме: чисельність суддів, розгляд суддями справ протягом  2014-2015 рр., відсутність суддів на роботі у 2014-2015 р., дотримання суддями вимог ЗУ «Про  відпустки», нагородження та заохочення суддів державними нагородами.

Всі запити, подані як поштою, так і електронним зв’язком, були своєчасно зареєстровані в програмі електронного документообігу суду та розглянуті в межах компетенції суду з дотриманням строків, встановлених Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Відповіді на вказані запити були надані в письмовій формі та направлені рекомендованими листами із повідомленням про вручення, а в деяких випадках – електронною поштою. 

Усі відповіді на запити були отримані адресатами та вручені їм особисто під розписку, про що свідчать повідомлення про вручення поштового відправлення.

У першому півріччі 2016 року задоволено усі усні запити на інформацію по телефону щодо реквізитів рахунків для сплати судового збору, графіку і порядку прийому громадян, результатів розгляду скарг та заяв, видачі копій судових рішень.

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» для запитувачів на веб-сайті Гощанського районного суду в рубриці «Інформація для громадян» викладено порядок складання та подання запитів на інформацію, права громадян, перелік відомостей, які належать до інформації з обмеженим доступом, а також відомостей, які не містять ознак публічної інформації.

В контекстному меню веб-сайту Гощанського районного суду Рівненської області є форма для електронного інформаційного запиту на отримання публічної інформації.