flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Вакансія на посаду секретаря суду

14 березня 2024, 17:05

У Березнівському суді Рівненської області оголошено добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії "В" на період дії воєнного стану: секретаря суду.

Призначення на посаду здійснюється без конкурсного відбору, на підставі співбесіди.

Вимоги до кандидатів:

  • Громадянство України; 
  • Вища освіта з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого бакалавра, бакалавра за спеціальністю «Правознавство», «Правоохоронна діяльність»;
  • Вільне володіння державною мовою.

Основні обов’язки на посаді:

  • Здійснює реєстрацію вхідної кореспонденції, яка надходить на адресу суду, та заповнення обліково-статистичних карток в електронному вигляді під час реєстрації судових справ (кримінальних проваджень) та матеріалів.
  • Проводить роботу зі звернення судових рішень до виконання, контролює одержання повідомлень про їх виконання та забезпечує своєчасне приєднання до судових справ (кримінальних проваджень). Здійснює облік виконавчих документів, які передаються для виконання до державної виконавчої служби.
  • Забезпечує зберігання судових справ (кримінальних проваджень) та інших матеріалів.
  • Складає за встановленими формами статистичні звіти про результати розгляду судових справ (кримінальних проваджень), здійснює підготовку іншої статистичної інформації, необхідної в діяльності суду.
  • Здійснює підготовку судових справ (кримінальних проваджень) для направлення до судів вищих інстанцій.
  • Здійснює прийом громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до законодавства. Засвідчує копії судових рішень (документів) у судових справах (кримінальних провадженнях), які передані до канцелярії суду після розгляду справи (кримінального провадження) суддею.
  • Здійснює підготовку та передачу до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено, а також іншу документацію канцелярії суду за минулі роки.
  • Здійснює своєчасне внесення до автоматизованої системи документообігу суду відомостей про набрання судовим рішенням законної сили після передачі справи до канцелярії суду та направлення таких відомостей до Єдиного Державного реєстру судових рішень».
  • Виконує доручення голови суду, керівника апарату суду та старшого секретаря суду щодо організації роботи канцелярії суду.

Умови оплати праці

  • посадовий оклад 8591 грн.;
  • надбавки  та доплати відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу», постанови Кабінету Міністрів України «Питання оплати праці працівників державних органів» від 18.01.2017 № 15 (зі змінами та доповненнями).

Заява про участь у доборі на вакантну посаду, заповнену особову картку та резюме встановленого зразка, документи, що підтверджують наявність громадянства України, освіти та досвіду роботи необхідно надіслати в електронному вигляді на електронну адресу: inbox@br.rv.court.gov.ua до 17:00 год. 22 березня 2024 року включно.

На електронні документи, що подаються, накладається кваліфікований електронний підпис претендента.

Співбесіда з особами, які виявили бажання взяти участь у доборі  буде проведена у приміщенні Березнівського районного суду (час та дата  будуть повідомлені кандидатам  додатково шляхом надсилання листа на електронну адресу).

Додаткова інформація за телефоном (03653) 5-52-11 (заступник керівника апарату суду Мирослава Свиридюк) або звертайтесь безпосередньо до суду за адресою: м.Березне, вул.Київська, 3.