flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Інформація щодо здійснення особистого прийому громадян керівництвом суду під час карантину

15 лютого 2022, 10:59

 

          Враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (із змінами), Рішення Вищої ради правосуддя від 01.04.2021 №763/0/15-21 «Про надання уніфікованих рекомендацій для судів усіх інстанцій та юрисдикцій щодо безпечної роботи в умовах карантину», у зв’язку з продовженням дії карантину на території України, з метою забезпечення санітарно-епідеміологічної безпеки відвідувачів та працівників Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області.

  • з 15 лютого 2022 року  та до закінчення визначеного на території  України карантину, пов’язаного з розповсюдженням коронавірусу COVID-19, або до закінчення  карантину  у місті Мелітополь, якщо строк його дії перевищуватиме строк дії карантину на території України, припинити проведення особистого прийому громадян керівництвом  Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області.

 

          Громадяни, які мають намір звернутись  до Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області (із заявою, пропозицією, скаргою), можуть зробити це письмово, надіславши листа на поштову адресу суду: 72309,  вул. Шмідта, буд. 11 м. Мелітополь, Запорізька область, або  в електронному вигляді, шляхом надсилання документів на офіційну електронну адресу суду inbox@ml.zp.court.gov.ua та через електронний суд за посиланням https://id.court.gov.ua/

 

 

Прес-служба суду