flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

10 лютого 2022, 15:52

приватний нотаріус Києво-Святошинського

районного нотаріального округу

Київської області

Грисюк Олена Василівна

 

повідомлення у цивільній справі

 

Мелітопольський міськрайонний суд Запорізької області повідомляє, що в провадженні суду перебуває цивільна справа № 937/12396/21 (провадження № 2/937/1367/22) за позовом Овчиннікова Микити Олексійовича до товариства з обмеженою відповідальністю «Файна готівка» про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, за участю третіх осіб – приватного нотаріуса Бучанського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олени Василівни, приватного виконавця виконавчого округу Запорізької області Якименка Андрія Олександровича.

Ухвалою Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 22 грудня 2021 року відкрито провадження у вказаній цивільній справі та справу призначено до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

З дня опублікування даного повідомлення третій особі – приватному нотаріусу Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олені Василівні визначено п'ятнадцятиденний строк для подання пояснень щодо позову. У зазначений строк третя особа має право надіслати суду пояснення щодо позову, які повинні відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України та в яких третя особа викладає свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) пояснень до суду, копію пояснень та доданих до них документів третя особа зобов'язана надіслати іншим учасникам справи.

З дня опублікуванням даного повідомлення третя особа – приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна вважається повідомленою про розгляд цивільної справи.

З текстами судових рішень, постановлених судом у цивільній справі, можна ознайомитись, звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області.

 

Суддя Мелітопольського міськрайонного

суду Запорізької області                                                      Лілія ДАРАГАН