flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Комунарський районний суд м. Запоріжжя

Мелітопольський міськрайонний суд повідомляє про виклик до суду

21 січня 2022, 12:18

До уваги: Сердюк Юлія Олександрівна

 

 

 

В провадженні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області знаходиться цивільна справа № 937/9830/21 за позовом Арабаджи Людмили Михайлівни до Сердюк Юлія Олександрівна, як законного представника неповнолітніх: Сердюка Максима В’ячеславовича, Сердюк Мілани В’ячеславівни, за участю третьої особи: Органу опіки та піклування Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

Суд повідомляє про те, що «16» лютого 2022 року о 15 годині 00 хвилин в приміщенні Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Шмідта,11 буде слухатись цивільна справа за позовом Арабаджи Людмили Михайлівни до Сердюк Юлія Олександрівна, як законного представника неповнолітніх: Сердюка Максима В’ячеславовича, Сердюк Мілани В’ячеславівни, за участю третьої особи: Органу опіки та піклування Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням.

Роз’яснюємо, що з опублікуванням оголошення про Ваш виклик по даній справі, Ви вважаєтесь повідомленим про час та місце розгляду справи і у випадку Вашої неявки справа підлягає розгляду за Вашої відсутності.

 

Суддя Мелітопольського

міськрайонного суду

Запорізької області                                                                         Ю.В. Ковальова