flag Судова влада України

ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОЕКТ «Методичних рекомендацій щодо надання Апеляційним судом АР Крим місцевим судам методичної допомоги в застосуванні законодавства»

05 березня 2014, 17:45

 4 березня 2014 року в Апеляційному суді Автономної Республіки Крим відбулися збори суддів апеляційного суду, на яких, окрiм обговорення загальних органiзацiйних питань, було затверджено проект «Методичних рекомендацій щодо надання Апеляційним судом Автономної Республіки Крим місцевим судам методичної допомоги в застосуванні законодавства», який було розроблено за ініціативи Голови суду В.I. Чорнобука.

Даний проект був заздалегідь представлений Головою Апеляцiйного суду АР Крим В.I. Чорнобуком та розміщений на офіційному сайті Апеляційного суду Автономної Республіки Крим. Після нетривалого обговорення даний проект був одноголосно затверджений суддями апеляційного суду.

http://www.acarc.gov.ua/news/V-Apelyacіjnomu-sudі-AR-Krim-zatverdili-proekt-schodo-nadannya-mіscevim-sudam-metodichnoї-dopomogi-v-zastosuvannі-zakonodavstva-998

Суддi Феодосiйського мiського суду АР Крим також ознайомленi та пiдтримують проект зазначених Методичних рекомендацiй, новину про що було оприлюднено на веб-сайтi cуду 24.01.2014 року.

http://fd.cr.court.gov.ua/sud0121/news/84180/