flag Судова влада України

У Феодосійському міському суді АР Крим відбулася чергова нарада суддiв за участю суддi-куратора Апеляцiйного суду АР Крим (м.Феодосiя) В.I.Зiнькова

03 березня 2014, 12:30

 Сьогоднi, 28 лютого 2014 року, з метою надання методичної допомоги, у Феодосійському міському суді АР Крим відбулася чергова нарада суддів  за участю судді-куратора Апеляційного суду АР Крим (м. Феодосія) Зінькова Вiктора Iвановича.

     Під час наради обговорювалися правовi питання щодо однакового застосування норм КК України, КПК України при розглядi кримiнальних справ/проваджень, постанов Пленумiв вищих ланок суду, а також щодо застосування практики Европейського Суду з прав людини при вирiшеннi питань про обрання запобiжного заходу у виглядi взяття пiд варту.

     Зосереджено увагу на необхiднiсть перевiрки та витребування недостатнiх даних про осiб правопорушникiв при надходженнi до суду материалiв справ про адміністративні правопорушення, передбаченi ст.ст. 88-1 ч. 1, 85 ч. 4 КУпАП.

     З доповіддю про кількість та якість переглянутих Апеляційним судом АР Крим рішень суддів Феодосійського міського суду АР Крим доповiла суддя цього суду Шаповал А.В.

       Голова Феодосiйського мiського суду АР Крим I.I.Гаврилюк довiв до вiдому присутнiх даннi, вiдповiдно до яких, за навантаженнiстю, Феодосiйський мiський суд АР Крим входить у п'ятiрку судiв автономii, в провадженнi яких за останнiй мiсяць перебувае бiльшiсть за кiлькiстю справ/проваджень.

       На завершення наради суддя-куратор змістовно вiдповiв на запитання суддів.

       Чергова нарада суддів Феодосійського міського суду АР Крим  відбудеться 28 березня 2014 року.