flag Судова влада України

Щодо проведення анонімного анкетування стосовно якості та ефективності роботи суду.

25 лютого 2014, 09:50

На виконання рішення Ради суддів загальних судів № 108 від 25.12.2013 року та з метою вивчення рівня довіри громадськості до суду у  Совэтському районному суді Автономної Республіки Крим   26 березня 2014 року проводиться анонімне анкетування стосовно якості та ефективності роботи суду.

Відповідальні особи за організацію проведення анкетування  заступник керівника апарату суду Моргун С.А., головний спеціаліст  Шуригіна Г.П., головний спеціаліст Аппазов М.Е., у яких в кімнаті прийому та в канцелярії суду (перший поверх)    можна отримати бланк анкетування. Заповнений бланк-анкету можна залишити у відповідальних осіб.

Чекаємо на ваші зауваження і пропозиції і вашу оцінку якості та ефективності роботи нашого суду, які обов’язково будуть враховані судом при подальшої організації роботи суду для її вдосконалення.  Інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Дякуємо за співпрацю, ваша думка є важливою для нас.

 

Узагальнення і оприлюднення інформації щодо проведеного  анкетування громадян-учасників судових проваджень здійснюватиметься до 31 березня 2014 року шляхом розміщення відповідної інформації на інформаційному стенді в суді та на веб-сторінці суду.