Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться конференція «Австрійська та українська адміністративна юстиція: порівняльні аспекти»

28 вересня 2017, 10:00

28 вересня 2017 року відбудеться конференція «Австрійська та українська адміністративна юстиція: порівняльні аспекти»

 

Захід відбудеться у рамках робочого візиту представників європейської адміністративної юстиції в Україні

 

Уперше за весь період функціонування адміністративної юстиції в Україні з робочим візитом для обміну досвідом  з 27 по 29 вересня 2017 року перебуватимуть  представники  однієї з найстаріших європейських адміністративних юстицій, а саме близько 30 суддів з Австрії.

Одночасно Україну відвідають Президент Європейської асоціації адміністративних суддів Едіт Целлер та Президент Асоціації Австрійських адміністративних суддів Зігфріт Кьоніхсхофер.

Партнерами вказаного візиту є Всеукраїнська асоціація адміністративних суддів та Організація з безпеки і співробітництва в Європі, Посольство Австрії в Україні, Європейська асоціація адміністративних суддів та Асоціація Австрійських адміністративних суддів.

Під час робочого візиту представників європейської адміністративної юстиції планується проведення низки заходів. Зокрема, відбудеться конференція, присвячена обговоренню функціонування систем адміністративного судочинства України та Австрії, а також особливостей здійснення судової реформи в Україні.

Конференція «Австрійська та українська адміністративна юстиція: порівняльні аспекти» проходитиме 28 вересня 2017 року о 10.00 у конференц-залі готелю «Хілтон» за адресою м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 30.

29 вересня заплановано візит австрійської делегації до Київського апеляційного адміністративного суду та участь у судових засіданнях, у ході яких відбудеться обговорення проблематики розгляду окремих категорій спорів.

Координатор візиту – віце-президент  Всеукраїнської асоціації адміністративних суддів Наталія Блажівська, електронна пошта: uaajudges@gmail.com.

Акредитація представників ЗМІ за номером телефону  (093) 409–31–23,  електронна пошта: uaajudges@gmail.com, контактна особа – Ірина Щирська.

За повідомленням прес-служби ВАСУ