Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нововодолазький районний суд Харківської області перейшов під захист Служби судової охорони

19 липня 2023, 09:17
18 липня 2023 року Нововодолазький районний суд Харківської області перейшов під охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області.
 
Це друга судова установа на Харківщині, що в умовах воєнного стану перейшла під захист Служби судової охорони, а також 33-тя в області, де охорону громадського порядку здійснюють судові охоронці.
 
Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області Андрій Марущенко зустрівся з головою суду Світланою Мащенко та представив колективу співробітників, що заступатимуть на службу.
 
"Четвертий рік поспіль Служба судової охорони забезпечує громадський порядок у судах по всій території України, Харківщина не є винятком. В умовах війни зросла кількість випадків, коли до судових установ несуть предмети, що є загрозою для життя людей, — наголосив полковник Служби Андрій Марущенко, — тому пріоритетними завданнями судової охорони є створення умов для безпечного судочинства".
 
Тісна співпраця колективу суду та судових охоронців сприятиме створенню сприятливихумови для всіх учасників судового процесу.
 
Сторінка Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області у Facebook