Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відеоблог "Один день в суді під час війни. Бородянський районний суд Київської області"

04 липня 2023, 11:58

Пропонуємо до уваги відеоматеріал, створений правничою асоціацією "Добросуд", про Бородянський районний суд Київської області, який продовжував здійснювати правосуддя до моменту пошкодження російським ворогом будівлі 28 лютого 2022 року, та здійснює його зараз, попри знищення приміщення судової установи.

Це розповідь працівників суду про пережите, про героїчний спротив Бородянки російським загарбникам, про сміливість та відвагу, про мотивацію жити і працювати на рідній землі.

 

З поверненням Бородянки під контроль України всьому світові стало відомо про той жах, який вчинили російські військові в містечку, про вбитих невинних людей, знищені мирні будинки.

Бетон не витримав ворожих бомбардувань. Але правосуддя має здійснюватись навіть в умовах воєнного стану, тому колектив Бородянського районного суду продовжує гідно виконувати свою конституційну функцію, незважаючи на обставини війни.

Як у таких умовах вистояв Бородянський районний суд Київської області – про це далі у відеоблозі "Один день в суді під час війни. Бородянський районний суд Київської області" за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=XsNWtBbr63E.

Сторінка правничої асоціації «Добросуд» у Facebook