Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВРП відбулося навчання з питань пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях

04 липня 2023, 09:23

3 липня 2023 року у Вищій раді правосуддя за участю представників Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям, Департаменту організації заходів цивільного захисту, Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту та Головного управління ДСНС України у м. Києві проведено навчання з питань пожежної безпеки та дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, у якому взяли участь члени Вищої ради правосуддя та працівники секретаріату Ради.

Під час теоретичної частини інструктори розповіли про заходи пожежної та мінної безпеки як під час здійснення службової діяльності, так і в побуті, ознайомили з алгоритмом дій у разі виникнення пожежі та інших надзвичайних ситуацій.

Практична частина заняття була присвячена засвоєнню навичок з надання першої домедичної допомоги, гасіння умовної пожежі вогнегасником та користування пожежним рукавом з подачею води від пожежної цистерни.

Дякуємо представникам ДСНС України за отримані ґрунтовні знання та практичні навички і щиро бажаємо витримки та успіхів кожному рятувальнику, який виконує професійні обов’язки в умовах постійної небезпеки.

Переглянути галерею

Вища рада правосуддя