Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Личаківський районний суд м. Львова обрав запобіжний захід народному депутату України, якого підозрюють у шахрайстві

04 липня 2023, 08:54

3 липня 2023 року слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу народному депутату України, якого підозрюють у шахрайстві, відмовивши у задоволенні клопотання сторони захисту про направлення матеріалів до апеляційного суду для звернення із відповідним поданням про передачу таких на розгляд Шевченківського районного суду м. Києва.

Слідчий суддя задовольнив клопотання частково та застосував до народного депутата України запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк шістдесят днів і визначив підозрюваному заставу у розмірі 745 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що складає 2 002 264 грн та у разі звільнення з-під варти у зв'язку із внесенням застави поклав на підозрюваного ряд обов'язків.

В той же час слідчий суддя відмовив у задоволенні клопотань народних депутатів України щодо взяття на поруку підозрюваного.

Нагадаємо, 1 липня 2023 року слідчий суддя відклав розгляд клопотання на 3 липня 2023 року у звʼязку з неявкою в судове засідання підозрюваного.