Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем захисників і захисниць України!

14 жовтня 2022, 09:11

Привітання Вищої ради правосуддя з Днем захисників і захисниць України

Сьогодні ми вітаємо всіх чоловіків і жінок, які стали на захист українського народу і нашої землі від знищення окупантами. Всіх, для кого честь і свобода Батьківщини, життя ближніх вище, ніж особистий комфорт. Завдяки вам на мапі світу зараз є вільна Україна.

На захист суверенітету зі зброєю в руках стали також судді та представники органів судової системи. Разом з побратимами в найгарячіших точках передової боронять Україну.

Дорогі захисники і захисниці України, ви наші герої – хоробрі, сильні, незламні. Ми безмірно вдячні вам за збережені життя і звільнені території. Ми надзвичайно пишаємося вами, адже в горнилі визвольної війни наше військо стало однією з найбоєздатніших армій Європи і дає гідну відсіч загарбникам. На вас із захватом, великою надією та вірою дивиться не лише Україна, а й світ.

Зичимо всім вам міцного здоров’я, невичерпних сил, надійного тилу. Переконані у вашій перемозі.

Велика вдячність і світла пам’ять всім тим, хто віддав своє життя за волю та незалежність України.

Слава нашим захисникам і захисницям!

Слава Україні!

 

Привітання Верховного Суду з Днем захисників і захисниць України

Справжні герої поруч! Попри всі випробування війни наші воїни безстрашно та невтомно боронять рідну землю, щоденно ризикуючи власним життям... Український народ пишається ними, а весь світ захоплюється їхньою відвагою. 

Дорогі наші захисники і захисниці, ми безмежно вам дякуємо! Молимо Бога, щоб він беріг усіх вас так, як ви бережете Україну!

 

Привітання Голови ради суддів України з Днем захисників і захисниць України

Шановні колеги, дорогі українці! 

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем захисників і захисниць України! 

Переконаний, що цьогоріч ми всі зрозуміли його сакральне значення для кожного українця й України! Цей день об'єднав у собі вшанування Українського козацтва, створення Української повстанської армії та свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка захищає державу, її воїнство, її народ від ворогів-загарбників.  

Ці знаменні свята тепер навіки нерозривно пов’язані між собою, оскільки символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію та вікову славу Українського війська. 

Нині ми схиляємо голови в пам'ять про тих Героїв, які загинули на Сході України починаючи з 2014 року і тих, хто віддає своє життя зараз, з 24 лютого 2022 року, відстоюючи нашу незалежність та свободу, право на життя для себе, своїх дітей і кожного з нас у повномасштабній війні, яку розв'язала проти нас росія. 

Ми складаємо глибоку шану батькам та матерям, які виростили і виховали дітей, які без миті роздумів та вагань вступили на бій з ворогом за життя та мир, спокій і щастя на Богом даній нам землі. 

Низький уклін вам, наші захисники й захисниці, за героїзм і мужність, які ви сповна віддаєте за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь. 

Ми віримо вам безмежно, як вірить дитина матері. Ми стоїмо за вашими спинами, як за скелями, що захищають від бурі та штормів, ми допомагаємо вам з усіх сил і звіряємо свої серцебиття з вашими, бо без вас й у нас не буде майбутнього. 

Міцного вам усім здоров’я, родинної злагоди, добра, сили духу та Божої благодаті для наснаги на успішні справи в ім’я України. 

Бережіть себе! 

Віримо Збройним Силам України! 

Віримо в кожного з вас й в Україну! 

З повагою 

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання Голови ДСА України з Днем захисників і захисниць України

Шановні колеги, працівники органів та установ системи правосуддя! Дорогі співвітчизники!

Від імені Державної судової адміністрації України та від себе особисто сердечно вітаю вас з Днем захисників і захисниць України!

24 лютого 2022 року ми всі побачили реальне обличчя загарбницької війни 21 століття, але не злякалися і не скорилися, бо з давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодують життя і здоров’я заради свободи України та її народу.

Це свято спільне і для тих, хто нині знаходиться на бойових рубежах, і тих, хто усіма силами та можливостями підтримує їх на мирних територіях. Воно єдине для усіх українців, бо об'єднало нас навколо справедливої боротьби проти підступного, агресивного і жорстокого ворога – російського солдата-агресора, який приніс в Україну біль, страждання, вбивства, смерть та горе.

Але ми вистоїмо! Ми переможемо! Ми очистимо нашу землю від ворога спільними зусиллями, бо з Україною її захисники та захисниці, люди, для яких гідність і воля не просто слова, а ідентифікаційний код, прописаний на генному рівні.

Будьмо сильними! Віримо ЗСУ! Віримо кожному, хто захищає нашу землю!

Слава Україні!

З повагою

Голова ДСА України  Олексій Сальніков

 

Звернення тимчасового виконувача обов’язків Голови Служби судової охорони полковника Служби судової охорони Олега Білецького з нагоди Дня захисників і захисниць України

Шановні співробітники та працівники Служби судової охорони!

Дорогі бойові побратими!

Дорогі українці!

14 жовтня для нас, українців, – особливий день, який поєднав одразу три величні свята: Покрову Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників і захисниць України.

З давніх-давен українці вважають Пресвяту Богородицю, Володарку Божої ласки та Заступницю людства перед Богом, своєю небесною покровителькою і звертаються до неї за захистом від ворогів видимих та невидимих.

Сьогодні споконвічна боротьба “світла” з “темрявою” триває на нашій землі. І як би російський агресор не намагався залякати чи зламати нас частковою або повною “могилізацією”, ракетно-терористичними атаками, ядерними погрозами, ми згуртовані й сильні, як ніколи!

Сьогодні кожен українець та українка є захисником і захисницею своєї рідної землі. Хтось зі зброєю в руках визволяє наші міста та села на Сході й Півдні країни, хтось волонтерить і допомагає державі забезпечувати наше військо всім необхідним, хтось невтомно працює в тилу та вже на звільнених територіях для відновлення економіки нашої держави. У кожного свій фронт і кожний наближає нашу Перемогу!

Не Україна цю війну почала, але Україна її завершить. Перемогою!

Слава Україні!

Смерть ворогам!