Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду обрали представників до оргкомітету для підготовки Пленуму Верховного Суду

14 листопада 2017, 12:00

 

  13 листопада 2017 року в приміщенні Вищого адміністративного суду України судді Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду провели перше зібрання, в якому взяли участь 23 суддів. Головуючим на цьому зібранні обрали Михайла Смоковича, секретарем – Валентину Юрченко.

 

Зібрання проведено відповідно до вимог Закону України «Про судоустрій і статус суддів». Згідно з п. 11 Прикінцевих і перехідних положень (розділ XII) цього Закону не пізніше ніж через п’ять днів з дня призначення шістдесят п’ятого судді Верховного Суду за принципом рівного представництва від кожного касаційного суду створюється організаційний комітет, який скликає Пленум Верховного Суду в тридцятиденний строк.

 

Від Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду до такого оргкомітету увійшло троє суддів – Володимир Бевзенко, Ірина Саприкіна та Тетяна Шипуліна.

Михайло Смокович також запросив суддів брати активну участь у робочих групах з обговорення, вивчення та напрацювання роз’яснень для адміністративних судів першої та апеляційної інстанцій щодо новел Кодексу адміністративного судочинства України.

 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду