Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочав роботу триденний семінар з прозорого та ефективного судового управління

26 квітня 2017, 14:48

 26 квітня 2017 року розпочав роботу триденний семінар з прозорого та ефективного судового управління. У вказаному заході беруть участь представники Державної судової адміністрації України. Захід організовано Програмою розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США (CLDP) у співпраці з Вищою радою правосуддя, Вищого господарського суду України та Вищого адміністративного суду України.   Під час семінару американські судді та керівники апаратів судів поділяться власним професійним досвідом з метою подолання викликів ефективного здійснення правосуддя, в т.ч., в частині управління справами, етики та подолання конфліктів.

Також участь в семінарі беруть голови судів та їх заступники, судді, керівники апаратів, заступники керівників апаратів окремих господарських та адміністративних судів, ВГСУ, ВАСУ, представники Ради суддів України, Національної школи суддів України.

У перший день семінару розглянуто ключові складові управління в суді, питання лідерства та управління проходженням справ у суді.

Головне завдання семінару сприяти виконанню нашою державою її міжнародних правових зобов'язань та поліпшенню інвестиційного клімату у країні.