Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася зустріч керівництва органів судової влади з представниками суддівського корпусу Одеської області

16 лютого 2015, 16:14

13 лютого 2015 року у приміщенні апеляційного суду Одеської області (м. Одеса, вул. Гайдара, 24-А) відбулася зустріч Голови Ради суддів України Валентини Сімоненко, Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка, заступника голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Станіслава Кравченка з представниками суддівського корпусу Одеської області.

У ході зустрічі було, зокрема, обговорено результати спеціальної панелі "Ефективність формування судової системи" у рамках східного партнерства з Європейським Союзом та Радою Європи "Зміцнення судової реформи в країнах східного партнерства" при підтримці експертів Європейської комісії з ефективності правосуддя (CEPEJ) з питань, що стосуються оцінки діяльності судів.

Валентина Сімоненко анонсувала проведення перевірок діяльності судів за системою оцінки, що розроблена та в цілому затверджена Радою суддів України.

Зеновій Холоднюк, виступаючи перед присутніми, висвітлив обсяги видатків судової системи у 2014 році із аналізом їх використання за бюджетними програмами, які характеризують пріоритетні напрями діяльності головного розпорядника бюджетних коштів, зазначивши при цьому про досягнуті результати за звітний період. Також представив перспективи діяльності на 2015 рік. 

Крім цього, було обговорено ряд проблемних питань функціонування судової системи України.