Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд залишив під вартою підозрюваного у резонансній справі щодо сутички в Ужгороді, в результаті якої помер лікар

05 вересня 2023, 14:21

5 вересня 2023 року колегія суддів з розгляду кримінальних справ Закарпатського апеляційного суду продовжила розгляд апеляційної скарги адвоката підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»), на ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 18 серпня 2023 року.

Суд першої інстанції задовольнив клопотання заступника начальника відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, СУ ГУНП в Закарпатській області, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного та обрав відносно нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 60 днів, а саме - до 13 жовтня 2023 року включно, без визначення розміру застави.

Беручи до уваги наявність ризиків, колегія суддів прийшла до висновку: апеляційну скаргу адвоката підозрюваного залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 18 серпня 2023 року – без зміни. Зберігається застосований запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 13 жовтня 2023 року включно, без визначення розміру застави.

Прес-служба Закарпатського апеляційного суду