Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась Стратегічна сесія планування подальшої роботи ВККСУ

18 липня 2023, 10:55

14 – 15 липня 2023 року за підтримки Проєкту Європейського Союзу «Право-Justice» члени Вищої кваліфікаційної комісії суддів України взяли участь у Стратегічній сесії.

Захід відбувся за участі експерта зі стратегії та управління змінами Олександри Бакланової, яка спеціалізується на складних проєктах, розробляє та супроводжує створення стратегій для бізнесу, організацій громадянського суспільства та реформ.     

Голова Комісії Роман Ігнатов зазначив, що завдяки активній взаємодії члени ВККСУ мали змогу отримати практичний досвід та навички у виявленні ефективних методів вирішення складних управлінських завдань, обговорили розвиток стратегічного потенціалу, фокусували увагу на принципах, за якими Комісія вже почала працювати для досягнення ефективної взаємодії з громадянським суспільством.  

«Здатність нашої команди ефективно та злагоджено співпрацювати та вести комунікації сприятиме побудові дійсно конструктивного діалогу між усіма сторонами», – наголосив Роман Ігнатов.

Керівник Проєкту Європейського Союзу «Право-Justice» Оксана Цимбрівська зауважила, що Стратегічна сесія допоможе оптимізації роботи Комісії як колегіального органу суддівського врядування, покращить її ефективність під час розгляду та опрацювання численних завдань, дозволить кожному члену Комісії більш ефективно застосовувати на практиці свої вміння та навички.

Члени Комісії також обговорили питання, що стосуються критеріїв оцінювання якості роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, етапів розвитку та досягнення цілей стратегічного управління, наголосили на важливості інформаційних технологій у роботі Комісії, а також на пошуку шляхів оптимізації внутрішніх та зовнішніх комунікацій.

Проведений аналіз та обговорення ключових аспектів роботи Комісії та наявних у її діяльності перешкод сприятиме розробленню за участі міжнародних інституцій Стратегії роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Вища кваліфікаційна комісія суддів України