Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатський апеляційний суд розпочав розгляд справи стосовно вчинення сексуального насильства щодо неповнолітньої потерпілої

07 червня 2023, 10:00

6 червня 2023 року колегія суддів Закарпатського апеляційного суду розпочала розгляд апеляційних скарг Закарпатської обласної прокуратури та представників неповнолітньої потерпілої на вирок Воловецького районного суду стосовно вчинення сексуального насильства над неповнолітньою потерпілою.

Нагадаємо, вироком Воловецького районного суду від 16 березня поточного року трьох неповнолітніх обвинувачених визнано винуватими за частиною 3 статті 153 Кримінального кодексу України та призначено покарання у межах санкції частини 3 статті 153 Кримінального кодексу України.

Адвокат обвинувачених надіслав до апеляційного суду клопотання про відкладення розгляду справи у зв’язку з неможливістю бути присутнім у судовому засіданні через хворобу.

Зважаючи на це, розгляд цього кримінального провадження в апеляційному суді відкладено на 2 серпня 2023 року.

У відповідності до пункту 1 частини 2 статті 52 Кримінального процесуального кодексу України участь захисника є обов’язковою у кримінальному провадженні щодо осіб, які підозрюються або обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення у віці до 18 років.

Закарпатський апеляційний суд повідомляє, що інформація про хід та результати розгляду справи буде доповнюватись. 

Закарпатський апеляційний суд