Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У територіальному управлінні Служби судової охорони у м. Києві та Київській області відбулась нарада за підсумками діяльності в І кварталі 2023 року

20 квітня 2023, 08:29

19 квітня 2023 року у територіальному управлінні Служби судової охорони у м. Києві та Київській області відбулася розширена нарада за підсумками діяльності в першому кварталі за участю т.в.о. Голови Служби судової охорони Віктора Мороза, заступника Голови Служби судової охорони Павла Трясуна та радника Голови Служби судової охорони Катерину Тітуніну.

Т.в.о. Голови Служби полковник Служби судової охорони Віктор Мороз у вступному слові окреслив перспективи розвитку Служби, основні напрями з організації взаємодії між територіальними управліннями та Центральним апаратом для поліпшення безпеки судової гілки влади. За його словами, представники судової влади України відзначають важливість стратегічного розвитку Служби судової охорони як безпекової складової системи правосуддя.

    

Під час заходу начальник ТУ Служби у м. Києві та Київській області полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко доповів присутнім основні результати роботи підрозділів охорони та забезпечення. Він звернув увагу на належне ставлення співробітників до виконання обов’язків з охорони судів та підтримання громадського порядку, а також дотримання дисципліни та законності під час несення служби.
 Доповідачі також вказали присутнім командирам відділень, підрозділів та їх заступникам на організаційні питання несення служби співробітниками.