Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Статтю керівниці апарату Вінницького апеляційного суду опубліковано в американському виданні

17 квітня 2023, 14:41

В американському періодичному виданні «FCCA Journal» надруковано статтю керівниці апарату Вінницького апеляційного суду Наталі Король. У ній ідеться, зокрема, про те, які умови створено у ВАС, аби люди в установі почувалися безпечно.  

«Сьогодні на судових адміністраторів України, поряд із зазначеними функціями, покладено пошук абсолютно нових шляхів організації роботи судів в умовах повномасштабного військового вторгнення», – пише авторка публікації.

Вона наголошує: головною цінністю, на якій базується політика Вінницького апеляційного суду щодо прийняття адміністративних рішень стосовно забезпечення доступу до правосуддя у воєнний час, особливо незахищених користувачів судових послуг, є безпека. Тож докладно розповідає, як у ВАС дбають про безпеку працівників суду, учасників судових засідань, волонтерів, а також про захист персональних даних працівників установи, каналів зв’язку, охорону будівлі, майна суду тощо.

Додамо, що «FCCA Journal» – це офіційне видання Федеральної асоціації судових секретарів, створеної більше ста років тому у Вашингтоні. Воно виходить тричі на рік.

Вінницький апеляційний суд