Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Актуальні вакансії в судах (оновлено)

02 листопада 2022, 14:41

Господарський суд Київської області повідомляє про наявність вакантної посади державної служби категорії «В», а саме, головного спеціаліста відділу управління персоналом апарату суду - 1 вакантна посада (опис вакансії);

Кандидати на вакантну посаду подають на електронну пошту відділу управління персоналом апарату суду (kadru@ko.arbitr.gov.uaРезюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246, із зазначенням вакансії, на яку вони претендують.

Додаткова інформація за номером телефону: (044) 235 04 67 або електронною поштою: kadru@ko.arbitr.gov.ua.

Детальніше тут.

 

Кіровоградський окружний адміністративний суд запрошує до роботи кваліфікованих працівників на заміщення вакантної посади, а саме, головного спеціаліста сектору інформаційних технологій та технічного забезпечення (1 посада, на період дії воєнного стану).

Інформація, яку необхідно надати претендентом на зайняття посади державної служби:

  1. резюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року № 246, (далі — постанова КМУ №246);
  2. заповнена особова картка встановленого зразка

Додаткова інформація за номерами телефону: (0522) 24 47 13, 066 145 77 54.

Детальніше тут.

 

Заводський районний суд м. Запоріжжя повідомляє, що в суді наявні вакантні посади секретаря судового засідання (державна служба).

Для отримання інформації звертатися за телефонами 067 746 43 77 та 097 926 42 49.

Детальніше тут.

 

У Слов’янському міськрайонному суді Донецької області оголошено добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» у період дії воєнного стану - секретар судового засідання (1 посада, строкова).

Опис вакансії: додаток

Резюме за встановленою формою, що додається, приймається до 15 год. 00 хв. 8 листопада 2022 року на електрону адресу: inbox@sl.dn.court.gov.ua.

Детальніше тут.

 

Закарпатський окружний адміністративний суд повідомляє про наявність  вакантної посади головного спеціаліста з інформаційних технологій  (посада державної служби категорії «В»).

Додаткову інформацію щодо вакансії та про порядок прийняття на роботу до Закарпатського окружного адміністративного суду можна отримати за номером телефону: (0312) 64 71 11.

 

В Донецькому окружному адміністративному суді оголошено добір на вакантні посади державної служби за спрощеною процедурою вступу на період дії воєнного стану - секретар судового засідання – 4 вакансії (строково, до призначення на цю посаду переможця конкурсу або до спливу 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану).

Умови добору на зайняття вакантної посади секретаря судового засідання - Умови 

Резюме за встановленою формою, можна надсилати до 7 листопада 2022 року (включно) до 17.00 на електронну адресу суду: inbox@adm.dn.court.gov.ua.  

Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди претендента з керівником державної служби у державному органі, яка відбудеться 9 листопада 2022 року.

Додаткова інформація за номером телефону: +38 (093) 268 08 81 або на електронну пошту: inbox@adm.dn.court.gov.ua.

Детальніше тут.

 

Жовківський районний суд Львівської області повідомляє про відкриття наступних вакантних посад :

  • секретар судового засідання (1 посада);
  • секретар суду (1 посада);
  • консультант суду (1 посада);
  • судовий розпорядник (1 посада).

За додатковою інформацією можна звертатись до  Жовківського районного суду Львівської області з 10-12 год. з понеділка до п’ятниці в каб. № 9.

Детальніше тут.

 

Тростянецький районний суд Вінницької області запрошує на роботу на посаду державної служби:

Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну адресу: inbox@tr.vn.court.gov.ua або особисто до Тростянецького районного суду Вінницької області за адресою: вул. Соборна, 21, смт. Тростянець Вінницького району Вінницької області до 10 листопада 2022 року.

Контактний номер телефону: (04343) 2 22 64.

 

Корабельний районний суд міста Миколаєва повідомляє про наявність вакансії державної служби в апарат суду на період дії воєнного стану:

  • секретар судового засідання (2 посади);
  • судовий розпорядник (2 посади);
  • старший судовий розпорядник (1 посада).

Детальніше тут.

 

До Дзержинського районного суду м. Харкова запрошуються особи на зайняття посад державної служби категорії «В» (у період дії воєнного стану без конкурсного відбору):

  • головного спеціаліста (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 1 посада;
  • консультанта (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 3 посади;
  • судового розпорядника (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 1 посада;
  • секретаря судового засідання (строково, на період відсутності основного працівника, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 4 посади. 

Кандидати, які бажають працювати в Дзержинському районному суді м. Харкова на вказаних посадах можуть надсилати на офіційну електронну адресу суду: kerap@dg.hr.court.gov.ua такі документи:

  1. Резюме;
  2. Документи, що підтверджують наявність у неї громадянства України та відповідної освіти.

За додатковою інформацією звертатися за номером телефону: (057) 336 82 70.

Детальніше тут

 

Ленінський районний суд м. Кіровограда повідомляє, що в суді є вакантна посада державної служби категорії «В», а саме, головний спеціаліст з інформаційних технологій (1 посада).

За додатковою інформацією можна звертатись за номером телефону: +38 (095) 166 61 55, або безпосередньо до головного спеціаліста сектору по роботі з персоналом (каб. 207).

Детальніше тут.

 

У Камінь-Каширського районному суді Волинської області наявна вакантна посада секретаря судового засідання.

З описом вакансії можна ознайомитись за посиланням.

Детальніше тут.

 

Рівненський міський суд Рівненської області повідомляє про наявність вакантних посад державної служби в апараті суду категорії «В» – секретаря судових засідань – 2 посади.

Особи, які претендують на зайняття посади державної служби категорії «В» до 17 год. 00 хв. 8 листопада 2022 року (включно) повинні подати власноручно до каб. 213 Рівненського міського суду Рівненської області наступні документи:

- заява щодо призначення на відповідну посаду державної служби;

резюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року № 246;

- заповнена особова картка встановленого зразка, із зазначенням вакансії, на яку вони претендують;

- документ, який підтверджують громадянство України;

- документ, що підтверджує наявність відповідної освіти.  

За додатковою інформацією можна звертатися за номером телефону: (0362) 62 00 61.

Детальніше тут.

 

Звертаємо увагу на інформацію щодо вакантних посад у судах, розміщену раніше за посиланням: https://bit.ly/3zBp0oW.

Прес-центр судової влади України