Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нові вакансії в судах

26 жовтня 2022, 17:55

Центральний апеляційний господарський суд повідомляє про наявність вакансії посади державної служби категорії «В» в апараті суду, а саме, секретаря судового засідання.

За додатковою інформацією можна звертатись з 10 години до 13 години  до відділу управління персоналом суду за адресою: 49600, м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 65, або за номером телефону: (0562) 367 265.

Детальніше тут.

 

Миколаївський апеляційний суд запрошує для працевлаштування громадян України за спрощеною процедурою вступу на посади державної служби у період дії воєнного стану:

  • головного спеціаліста відділу забезпечення автоматизованого розподілу судових справ та діловодства (канцелярія) (категорія «В») - 1 посада;
  • секретаря судового засідання відділу забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах (категорія «В») - 1 посада;
  • головного спеціаліста відділу забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах (категорія «В») - 1 посада;
  • провідного спеціаліста відділу забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах (категорія «В») - 1 посада;
  • головного спеціаліста відділу з режимно-секретної роботи (категорія «В») - 2 посади;
  • судового розпорядника відділу служби судових розпорядників (категорія «В») – 1 посада.

Також суд запрошує на посаду помічника судді (судова палати у цивільних справах).

Резюме можна надсилати на електронну пошту суду: inbox@mka.court.gov.ua.

Додаткова інформація з 9:00 до 17:00 за номером телефону: (099) 066 27.

Детальніше тут.

 

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області повідомляє про наявність вакантної посади державної служби - судового розпорядника.

Заяви на співбесіду приймаються до 31 жовтня 2022 року.

За додатковою інформацією можна звернутись до служби персоналу суду за номером телефону: (03474) 2 07 73.

Детальніше тут.

 

В Жовтневому районному суді м. Дніпропетровська наявні наступні вакантні посади:

  • старший секретар суду;
  • старший судовий розпорядник;
  • головний спеціаліст суду;
  • головний консультант суду.

За додатковою інформацією з приводу вакансій можна звертатись за номерами телефону: (056) 722 00 80; (056) 720 93 72.

Детальніше тут.

 

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області повідомляє про наявність  в апараті суду вакансій секретаря суду. Дана посада є посадою державної служби.

Для розгляду кандидатури суд рекомендує особам, які претендують на зайняття посад в апараті суду, направляти на офіційну електронну адресу  суду inbox@mkm.zk.court.gov.ua резюме (в довільній формі або ж за формою, визначеною додатком 2-1 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246, в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року № 648 (зі змінами та доповненнями) .

За додатковою інформацією щодо призначення на державну службу в суді можна звертатися за адресою: Закарпатська область, м. Мукачево, вул. Літуна Андрія, 13.

Детальніше тут.

 

Заставнівський районний суд Чернівецької області запрошує для працевлаштування громадян України за спрощеною процедурою вступу на посаду державної служби – секретаря судового засідання, у період дії воєнного стану – без конкурсного відбору на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідної посади.

Свої резюме кандидати можуть надсилати на електронну пошту суду: inbox@zs.cv.court.gov.ua.

За додатковою інформацією можна звертатися з 10:00 до 16:00 за контактним номером телефону: (03737) 3 15 36.

Детальніше тут.

 

У Жовтневому районному суді м. Запоріжжя наявні наступні вакантні посади:

  • судовий розпорядник,
  • старший судовий розпорядник(тимчасово на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника),
  • секретар суду,
  • секретар судового засідання,
  • кур'єр.

За додатковою інформацією можна звертатись до заступника керівника апарату суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Олександрівська, 6, або за номером телефону: (061) 764 65 21, понеділок - п’ятниця з 9:00 до15:00 год.

Детальніше тут.

 

Ірпінський міський суд Київської області повідомляє про наявність наступних вакансій: 

  • помічник судді;
  • секретар суду;
  • секретар судових засідань.

Для отримання додаткової інформації можна звертатись за номером телефону: (04597) 60 430.

 

Чернівецький районний суд Вінницької області запрошує на роботу:

  • секретарів судового засідання;
  • старшого секретаря;
  • головного спеціаліста з інформаційних технологій.

За додатковою інформацією звертатися особисто до Чернівецького районного суду Вінницької області за адресою: вул. Незалежності, буд. 20, с. Мазурівка, Могилів-Подільський район, Вінницька область або за номерами телефону: (04357) 2 13 03; +38 097 261 16 01.

Детальніше тут.

 

Червоноградський міський суд Львівської області повідомляє про наявність вакансії посади державної служби категорії «В», а саме, секретаря судового засідання суду на час відсутності основного працівника, яка перебуває у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та на час увільнення від роботи на час проходження військової служби за призовом тимчасового працівника, або до призначення на цю посаду переможця конкурсу, або до спливу дванадцятимісячного строку з дня припинення чи скасування воєнного стану (опис вакансії).

Суд чекає від кандидатів на електронну адресу: inbox@cgm.lv.court.gov.ua наступні документи:

  • резюме довільної форми, або ж резюме встановленого зразка відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою КМУ від 25 березня 2016 року № 246;
  • копію документа про освіту;
  • копію паспорта громадянина України.

За довідковою інформацією можна звертатись за номером телефону: (03249) 3 13 46.

Детальніше тут.

 

До Дзержинського районного суду м. Харкова запрошуються особи на зайняття посад державної служби категорії «В» (у період дії воєнного стану без конкурсного відбору):

  • головного спеціаліста (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 1 посада;
  • консультанта (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 3 посади;
  • судового розпорядника (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 1 посада;
  • секретаря судового засідання (строково, на період відсутності основного працівника, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 4 посади.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені, оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану. 

За додатковою інформацією звертатися за номером телефону: (057) 336 82 70.

Детальніше тут.

 

Бершадський районний суд Вінницької області повідомляє про наявність вакантної  посади  державної служби – консультанта суду.

За додатковою інформацією можна звертатись особисто до суду за адресою: вул. Шевченка,4, м. Бершадь. Контактні номери телефону: 096 969 98 06; ( 04352) 2 39 67.

Детальніше тут.

 

Жовтневий районний суд м. Харкова оголошує про потребу зайняття вакансій державної служби секретаря судового засідання (безстроково). Заяви на співбесіду приймаються до 27 жовтня 2022 року включно.

Додаткова інформація за номером телефону: (057) 734 91 16.

 

Звертаємо увагу на інформацію щодо вакантних посад у судах, розміщену раніше за посиланням: https://bit.ly/3U1yBNp.

Прес-центр судової влади України