Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться всеукраїнський семінар “Суддівський розсуд і дискреційні повноваження в цивільному процесі: поняття, правове регулювання та реалізація”

18 жовтня 2022, 11:24

21 жовтня 2022 року Національна школа суддів Укрїани спільно з Одеським апеляційним судом для суддів та помічників суддів місцевих загальних судів, які розглядають цивільні справи, проводить всеукраїнський семінар “Суддівський розсуд і дискреційні повноваження в цивільному процесі: поняття, правове регулювання та реалізація”.

Андрій ДРИШЛЮК, заступник голови Одеського апеляційного суду, кандидат юридичних наук, доцент, презентує інтерактивну міні-лекцію на тему: "Суддівський розсуд: поняття і правове регулювання".

Тетяна ШЕВИРІНА, суддя Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області, кандидат юридичних наук, розповість про дискреційні повноваження як спеціфічний інструмент правового захисту.

Також в рамках семінару слухачі зможуть дізнатися про практику застосування суддівського розсуду на прикладі країн Великої Британії та Швеції.

Програма заходу буде розміщена на вебсайті НШСУ. Реєстрація здійснюється Одеським РВ - за посиланням.

 

Звертаємо увагу, що обов’язковою умовою участі у заходах в онлайн форматі є технічне оснащення робочого місця комп’ютером з  веб-камерою та з доступом до мережі Інтернет і увільнення учасників занять від виконання основної роботи на час навчання.

На період проходження всеукраїнського семінару судді є слухачами Національної школи суддів України та не можуть поєднувати навчання та відправлення правосуддя.

Одеський апеляційний суд