Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олег Білецький: Наш фронт – безпека правосуддя – не менш важливий, адже, захищаючи правосуддя, ми захищаємо кожного українця, який до нього звертається

14 жовтня 2022, 17:28
Сьогодні, 14 жовтня 2022 року, тимчасовий виконувач обов’язків Голови Служби полковник Служби судової охорони Олег Білецький відвідав прифронтову Харківську область.
 
На Слобожанщині, яка щодня потерпає від ракетно-артилерійських обстрілів російського агресора, полковник Служби судової охорони Олег Білецький відвідав низку об’єктів судової влади регіону, які перебувають під охороною Територіального управління Служби у Харківській області, де ознайомився зі станом виконання завдань з охорони та забезпечення безпеки об’єктів системи правосуддя.
 
Також Олег Білецький провів низку робочих зустрічей із керівництвом та представниками Харківської обласної військової адміністрації, судової влади області, головами та керівниками апаратів судів. Під час зустрічей обговорювалися питання удосконалення організації надійної охорони органів та установ судової влади в регіоні. Окрему увагу приділено забезпеченню безпеки судових установ на щойно звільнених територіях Харківської області.
 
У Харківській обласній військовій адміністрації тимчасовий виконувач обов’язків Голови Служби полковник Служби судової охорони Олег Білецький та начальник Територіального управління Служби у Харківській області полковник Служби судової охорони Андрій Марущенко взяли участь в урочистій церемонії нагородження з нагоди Дня захисників і захисниць України.
 
За дорученням Президента України начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов вручив орден Данила Галицького начальнику Територіального управління Служби у Харківській області полковнику Служби судової охорони Андрію Марущенку. Його було нагороджено за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
 
Під час зустрічі з колективом Територіального управління Служби у Харківській області полковник Служби судової охорони Олег Білецький привітав співробітників Служби з Днем захисників і захисниць України. Він зазначив, що сьогодні кожен українець та українка є захисниками своєї рідної землі. Хтось зі зброєю в руках визволяє наші міста та села на Сході й Півдні країни, хтось волонтерить і допомагає державі забезпечувати наше військо всім необхідним, хтось невтомно працює в тилу та вже на звільнених територіях для відновлення економіки нашої держави.
 
"У кожного свій фронт і кожний наближає нашу Перемогу. Наш фронт – безпека системи правосуддя – не менш важливий, адже, захищаючи правосуддя, ми захищаємо кожного українця, який до нього звертається. Нехай незламний і нескорений козацький дух захисників Української землі усіх поколінь назавжди буде для нас невичерпним джерелом натхнення для розбудови сучасної та міцної України", – наголосив Олег Білецький.
 
Тимчасовий виконувач обов’язків Голови Служби поставив колективу судових охоронців Харківщини першочергові завдання щодо організації надійної охорони й забезпечення безпеки об’єктів системи правосуддя області з урахуванням специфіки виконання завдань та обстановки в регіоні.
 
За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, наполегливість та ініціативу, вагомий особистий внесок у розвиток Служби полковник Служби судової охорони Олег Білецький вручив групі співробітників Територіального управління Служби у Харківській області відзнаки, подяки та чергові спеціальні звання.
 
Сторінка Служби судової охорони у Facebook