Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У НШСУ відбулась робоча зустріч з представниками Програми USAID “Справедливість для всіх”

28 вересня 2022, 11:20

27 вересня 2022 року ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук, проректор Наталія Шукліна, начальники відділів Тетяна Пустовойтова та Іван Балаклицький провели робочу зустріч з представниками Програми USAID “Справедливість для всіх” – керівником Програми Девідом М. Воном та заступницею керівника Наталією Петровою.

Під час зустрічі було детально обговорено подальшу співпрацю між Національною школою суддів України та Програмою USAID “Справедливість для всіх”. Зокрема, особливу увагу було приділено спільним заходам щодо виконання Комплексного плану Національної школи суддів України щодо підвищення рівня професійної компетентності суддів при розгляді справ про воєнні злочини.

Крім того, в ході зустрічі сторонами була відмічена важливість скоординованої та тісної співпраці у межах виконання Комплексного плану, основу якого склали рекомендації експертів Програми USAID “Справедливість для всіх” щодо підвищення кваліфікації суддів з тематики воєнних злочинів в Україні за результатами проведеного оцінювання потреб суддів.

Учасники заходу також обговорили й інші напрями взаємодії, зокрема, питання співпраці з Національним суддівським коледжем (США, м. Ріно), з яким Національну школу суддів України пов’язує тривала співпраця щодо проведення навчальних вебінарів для українських суддів.

Національна школа суддів України