Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатський апеляційний суд відвідала представницька делегація

25 серпня 2022, 10:52

У Закарпатському апеляційному суді з робочим візитом побували Голова Верховного Суду України Всеволод Князєв, очільники Ради суддів України Богдан Моніч та Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков, т.в.о. Голови Судової служби охорони Олег Білецький та народні депутати - представники Комітету Верховної Ради України з питань правової політики на чолі з його керівником Денисом Масловим.

 

В ході візиту представницька делегація познайомилися з колективом та організацією роботи судової установи. Зокрема, під час спілкування із працівниками апарату було акцентовано увагу на основних питаннях матеріально-технічного та організаційного забезпечення діяльності суду, які потребують свого подальшого вирішення та вдосконалення. Не оминули увагою в процесі обговорення одну із актуальних проблем – забезпечення належного рівня оплати праці працівників апарату суду.

 

Крім того, керівники судових органів та народні депутати провели окрему зустріч із суддями. На ній основну увагу було приділено питанням, пов’язаним із перебігом судової реформи в Україні та реалізацією в області пілотного проєкту з оптимізації загальних місцевих судів. 

 

Закарпатський апеляційний суд