Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відкритість суду - крок назустріч громадськості

06 грудня 2011, 16:07

Про проведення даного заходу судом проінформовано громадськість шляхом поміщення оголошення на офіційному веб-сайті суду, дошці оголошень суду, також запрошення були передані до загальноосвітніх шкіл смт.Золочів та міжрайонної газети «Зоря».

До нас завітали учні 7-А класу Золочівської гімназії № 1 в кількості 24 учнів з класним керівником та учні 7-8 класів Золочівської  загальноосвітньої школи № 3 в кількості 31 учнів з класним керівником. Також у проведенні заходу прийняли участь представники  Золочівської районної прокуратури, адвокат Смаль В.В., кореспондент міжрайонної газети «Зоря».

Розпочався захід з екскурсії по суду. Учні відвідали бібліотеку суду, кімнати для утримання підсудних, які знаходяться під вартою, зали судових засідань, робочі кабінети судді Калайда І.С. та голови суду Юхименко О.М., де змогли сфотографуватися.


Познайомилися учні з начальником конвойної служби Золочівського РВ ГУМВС України в Харківській області.

Ознайомилися з роботою канцелярії, де присутні дізналися про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду, порядок роботи з комп’ютерною програмою «Документообіг загальних судів».

При ознайомленні з архівом, учні дізналися, що в ньому зберігаються рішення, ще з 1945 року, на підтвердження цього факту учні могли ознайомитися з оригіналами рішень.

В робочому кабінеті керівника апарату суду Федорової Я.Г. учні ознайомилися з фотоальбомом  районного суду, в якому відображені будні трудового колективу суду.

Далі учні були присутніми в судових засіданнях.

Оскільки 20 листопада кожного року всі люди світу відзначають як День захисту прав дитини нами була розроблена Декларація прав дитини, яка була вручена всім дітям та їх класним керівникам.

Після цього адвокат Смаль В.В. прочитав міні-лекцію  «Злочинність серед неповнолітніх».
За підсумками проведеного заходу перед учнями виступив та відповів на всі поставлені запитання суддя  Калайда І.С.


 

 

ВИСЛОВЛЮЄМО ПОДЯКУ ВСІМ УЧАСНИКАМ ЗАХОДУ !