flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про початок процедури припинення діяльності Рівненського апеляційного господарського суду

05 жовтня 2018, 18:49

Сьогодні, 5 жовтня 2018 року, внесено запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про початок процедури припинення діяльності Рівненського апеляційного господарського суду.

Рівненський апеляційний господарський суд з 5 жовтня 2018 року припинив здійснення правосуддя, у  зв'язку із публікацією в газеті «Голос України» повідомлення про початок роботи Північно-західного апеляційного господарського суду.

Відповідно до частини шостої статті 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» суди, що ліквідуються, припиняють здійснення правосуддя з дня опублікування  в газеті «Голос України»  повідомлень голів новоутворених судів про початок роботи новоутворених судів.

Таким чином, розгляд судових справ, призначених до розгляду в Рівненському апеляційному господарському суді не відбуватиметься.

 

Про подальший рух справ, а також призначення їх до розгляду в Північно-західному апеляційному господарському суді, учасники судового процесу будуть повідомлені додатково у відповідності до вимог чинного законодавства.

Усі документи, зокрема апеляційні скарги, відзиви, клопотання у справах,  заперечення тощо, просимо адресувати на ім’я Північно-західного апеляційного господарського суду, який знаходиться за адресою: 33001, м. Рівне, вул. Яворницького, 59.

 

Також повідомляємо, що відповідно до Наказу Державної судової адміністрації України № 475 від 20 вересня 2018 року для пред’явлення вимог кредиторами до апеляційних господарських судів, що ліквідуються, встановлено строк – два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

 

Для перерахування судового збору за подання апеляційних скарг та інших заяв до Північно-західного апеляційного господарського суду слід використовувати платіжні реквізити Рівненського апеляційного господарського суду, які не змінювалися та зазначені на веб-сайті суду у розділі «Громадянам».

 

Слідкуйте за нашими новинами на офіційному сайті суду та офіційній  сторінці в соціальній мережі Facebook .

 

Для отримання додаткової інформації просимо звертатися за номерами телефонів:

(0362) 68-40-49 

(0362) 62-57-19

 

Прес-служба суду