flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд справи за позовом ЧМР до Департаменту управління справами та юридичного забезпечення ЧМР, до державного реєстратора Департаменту управління справами та юридичного забезпечення ЧМР Литвина О.В.

05 березня 2024, 15:38

Повідомлення про розгляд справи за позовом Черкаської міської ради до Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради, до державного реєстратора Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради Литвина Олексія Вікторовича

 

У провадженні Господарського суду Черкаської області перебуває справа № 925/221/24 за позовом Черкаської міської ради до Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради, до державного реєстратора Департаменту управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради Литвина Олексія Вікторовича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - голову ліквідаційної комісії (комісії з припинення) Приватного акціонерного товариства «Торговий центр «Софот» Барояна Едіка Грачіковича, про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи..

 

22.02.2024 суд ухвалив позовну заяву прийняти до розгляду, відкрити провадження у справі №925/221/24, здійснити розгляд справи за правилами загального позовного провадження. Підготовче засідання призначив на 18.03.2024 о 14 год. 00 хв. Залучив до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - голову ліквідаційної комісії (комісії з припинення) Приватного акціонерного товариства «Торговий центр «Софот» Барояна Едіка Грачіковича.

 

З ухвалою суду можна ознайомитись за цим посиланням.