flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватне акціонерне товариство «Газета «Вечірній Донецьк»

03 травня 2024, 15:12

Справа №905/662/24

 

у справі за заявою кредитора (заявника): Товариства з обмеженою відповідальністю «Медіа Група Україна» (03056, місто Київ, вулиця Борщагівська, будинок №152-Б, код ЄДРПОУ 37226740)

до боржника: Приватного акціонерного товариства «Газета «Вечірній Донецьк» (83118, місто Донецьк, проспект Київський, будинок №48, код ЄДРПОУ 13501465)

про відкриття провадження у справі про банкрутство.

 

Суддя: Фурсова С.М.

 

Ухвалою суду від 29.04.2024 постановлено:

  1. 1. Прийняти до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Медіа Група Україна» про відкриття провадження у справі про банкрутство Приватного акціонерного товариства «Газета «Вечірній Донецьк» (код ЄДРПОУ 13501465).

  2. Проведення підготовчого засідання призначити на 08.05.24 року об 13:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні суду, кабінет №316.

  3. Повідомити заявника та боржника по дату, час та місце підготовчого засідання. Явку у засідання визнати необов`язковою.

Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено та запропоновано дистанційне спілкування шляхом електронного та поштового листування, судові засідання за особистої участі учасників судового процесу не проводяться.

  1. Примірники даної ухвали надіслати: заявнику; боржнику; органу державної виконавчої служби за місцезнаходженням боржника; державному реєстратору за місцезнаходженням боржника.

  2. Боржнику до дати проведення підготовчого засідання надати відзив на заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство з додатками, складений відповідно до ст.36 Кодексу України з процедур банкрутства та з урахуванням п. 6 ст. 39 цього Кодексу; копію відзиву та доданих до нього документів одночасно надіслати (надати) заявнику; докази направлення (вручення) відзиву і доданих до нього документів надати суду одночасно з відзивом.

  3. Повідомити учасників справи про банкрутство, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

  4. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку ч.3 ст.196 Господарського процесуального кодексу України.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та оскарженню не підлягає.

 

Електронний варіант ухвал в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118701104